Pages

> | | | > The Expendables 2 videogame - NU CUMPARATI

The Expendables 2 videogame - NU CUMPARATI

Posted on marți, 9 octombrie 2012 | No Comments



Astazi este reducere mare reducere la cea mai mare mizerie de joc pe care am avut “placerea” sa o joc in ultimii cativa ani. Jocul sau mai bine zis aplicatia fara suflet este redusa pe Steam la jumatate adica de la 14.99 la 7.49 eurogolzi. Scriu acest articol in mare graba poate cineva neinformat se gandeste sa il achizitioneze. NU FACETI ACEST LUCRU!

Jocul este uluitor de prost. Este vorba de un joc arcade in care poti sa iti controlezi personajul in doua dimensiuni iar camera este plasata undeva sus de unde sa iti ofere o imagine de ansamblu asupra actiunii. Jocul se vroia, probabil, sa aduca aminte de Contra si de alte jocuri de actiune ale vremurilor stravechi. Zic se vroia pentru ca cine a facut jocul nu a inteles ce facea jocurile acelea fun. Ideea era sa omori chestii care trageau in tine in timp ce te fereai de diferite proiectile in stilul care a definit ce intelegem prin arcade, era un balans intre doua actiuni care se complementau. In Expendibles 2 omori valuri de insi care iti dau damage fara mecanici care sa iti permita sa te feresti in stilul arcade classic pentru ca jocul are sistem de cover. Mai pe romaneste poti sa te ascunzi dupa obiecte dar din pacate acest feature fractureaza game-play-ul. Imi venea peste mana sa intru in cover pentru ca nu puteam sa mai continui cu omorul, lucru care nu trebuie interupt bineinteles pentru ca altfel jocul isi pierde ritmul, si o data cu ritmul ce urma de fun mai era acolo , ca sa nu mai punem la socoteala problemele de control atunci cand incerci sa intrii in cover unde crezi tu ca ar trebui sa mearga…

Omoratul de oameni rai devine extrem de plictisitor extrem de repede, practic apar 50 de insi la fel, ii omori pe toti, mai apar 50 la fel, ii omori pe toti, mai apar 50 la fel, ii omori pe toti pana te plictisesti si inchizi jocului pentru ca nu apar variatii, cel putin in bucata de joc pe care am putut eu sa o parcurg pana sa fac tensiune.

Prima misiune se desfasoara undeva intr-un sat unde cele 4 personaje merg sa … caute pe cineva ? la inceputul misiunii Barney (Stallone) latra vreo doua replici din care a doua cred ca se vroia o glumitza dar nu pot sa fiu sigur de acest aspect. Calitatea replicilor si a povestii in general este sub orice critica. Latratura se face pe fundalul unui cinematic ce incearca sa foloseasca grafica din joc ca sa ne arate personajele in intreaga lor maretie. In cinematic se face o greseala capitala, se apropie camera de modelul lui Stallone, mai mai ca nu se vede cartonul din care este asamblat personajul. Grafica jocului, atunci cand este vazuta din perspectiva oferita de camera in game-play nu pare hidoasa din cauza ca aceasta din urma este plasata sus. Grafica non hidoasa ar fi cam singurul semi plus pe care pot sa il acord jocului.

Si nu pot sa inchid aceasta postare fara sa vorbesc despre cel mai retardat bug de animatie pe care l-am vazut vreodata intr-un produs finit. Daca te misti si tragi in acelas timp animatia personajul se blocheaza intr-un fel de loop care da impresia ca Stallone e gazela. Rusine studio-ului care a dezvoltat acest produs si rusine Ubisoft-ului care a decis ca acest produs poate fi scos pe piata in aceasta stare.

Leave a Reply

Un produs Blogger.