Pages

> | | | | | | | > Reduceri pe Steam de Halloween - partea a doua

Reduceri pe Steam de Halloween - partea a doua

Posted on miercuri, 31 octombrie 2012 | No Comments




A doua parte a postarii de ieri :

Challenge

Limbo - Pregatiti-va sa muriti, des. In Limbo intri in pielea unui baietel ce este prins intr-o lume de cosmar. Este un joc 2d fara aproape nici o textura dar care demonstreaza ca acolo unde nu este nimic imaginatia completeaza.

Rock of ages - In acest joc controlezi un bolovan si incerci sa spargi usa dusmanului pana nu o sparge el pe a ta. Desi pare foarte simplu jocul abordeaza o estetica originala care te face sa mai joci "inca un nivel" ca sa vezi ce se intampla.


Narrative


Condemned: Criminal Origins - Un joc mai batran (din 2006) CCO este un exemplu de cum se construieste atmosfera intr-un joc.
Bioshock - Lista nu ar putea sa fie completa pentru jocuri recomandate pentru poveste daca nu am introduce aici si primul Bioshock.Un gameplay solid complementat de o poveste a carei twist-uri sunt foarte greu de prevazut.


Fantasy / Discovery

Overlord (Complete pack) - Unul dintre succesorii spirituali (?!) ai seriei Dungeon Keeper ne arunca inapoi in lumea bantuita de monstrii, temple abandonate de secole si asezari rurale pline de telespectatori ai Antenei 1.


Challenge

Painkiller (Complete pack) - Painkiller este un joc simplu, trebuie sa omori chestii, multe chestii, in iad.Cum spunea un critic mult mai dibaci ca mine in Painkiller ai o arma care trace cu stelute ninja si fulgere ... /demonstratie.

Prototype 2 - Zombie apocalipse in New York, o armata privata incerca sa musamalizeze tragedia iar tu intri in pielea unui nene negru care poate sa manance zombii sa isi regenereze viata.

Plants versus Zombies -PvZ este unul dintre cele mai reusite jocuri de tipul tower defense.


Recomandari cu jumatate de gura : 
The Darkness 2 - Un shooter care se scalda in mediocritate dar care o sa va ofere undeva la peste 10 ore de joc din campanie + challenge-uri.

I Am Alive - Un survival interesant dar cu niste momente frustrante. Intra in aceasta lista pentru  originalitate.


Leave a Reply

Un produs Blogger.