Pages

> | | | | | > Razer Blade R2 - Za uarlds first gaming laptop - ce a fost pana acum ii minshiuna

Razer Blade R2 - Za uarlds first gaming laptop - ce a fost pana acum ii minshiuna

Posted on marți, 23 octombrie 2012 | No Comments

Si cum stateam eu linistit si rasfoiam o revista pentru oameni neinspirati m-am lovit de un articol in care un nene care mancase o ciorba pe care nu o platise vorbea despre un laptop de gaming de la Razer. De obicei nu ma intereseaza subiectul pentru ca sunt de parere ca daca vrei sa te joci iti trebuie un desktop... pentru ca asa functioneaza Universul : vrei putere si racire ? platesti in spatiu si consum de energie. Sigur sunt si cazuri in care pentru unii un laptop de gaming este singura situatie de a continua cu acest hobby si pentru ei (voi) o sa scriu doua randuri cu privire la Razer Blade R2.

Review de om care se ocupa cu review-uri de laptop cu norma intreaga gasiti aici. Am ales varianta video ca stiu ca si voi sunteti lenesi ca mine suntem niste oameni ocupati care nu au timp de citit.

Ce m-a facut sa ma opresc si sa ma informez asupra jucariei in cauza a fost faptul ca au intergrat un touch screen si butoane programabile in partea dreapta a tastaturii pe care la prima vedere pareau sa vrea sa le vanda ca si carja pentru cei care simteau ca au nevoie de ajutor sa infranga prin diferite jocuri cu multiplayer competitiv gen MW3, LOL, TF2 etc. (si asa si este)


Pe mine ma amuza astfel de lucruri. "Secretul" este ca nu exista set de butoane, pedale, volan, instrument de clisma cu elice, etc. care sa te faca mai bun la aceste jocuri dar lumea cumpara in speranta ca de aici o sa curga victoria. Daca vrea cineva sa incerce infrantul cu Razer Blade 2 distractie placuta. Sub gasiti za specs. Jucaria o sa fie 2500 de dolari in Strainezia, la noi nici nu vreau sa imi imaginez la ce preturi o sa ajunga.

CPU
2.2GHz Quad-Core Intel Core i7
GPU
Nvidia GTX 660M
HDD/SSD
64GB SSD / 500GB 7200RPM HDD
Inputs
3 x USB 3.0
Wireless
802.11 A/G/N + Bluetooth 4.0
Greutate
2.9Kg
Price
$2,499.99

Display-ul este de 17” cu rezolutia nativa de 1920x1080 adica Full HD cu LED Backlit. Nu are DVD sau razaablastra pentru ca este mai subtire decat tastatura mea din 1999. 




Leave a Reply

Un produs Blogger.