Pages

> | | | | | | | > BDSM v2.0

BDSM v2.0

Posted on vineri, 26 octombrie 2012 | No Comments

MMORPG-ul este inca la mare putere si o sa tot fie pentru ca este cea mai aproape experienta de un univers alternativ, pentru ca este curtat de scena competitiva si nu in ultimul rand pentru ca a fost popularizat la niveluri actuale de WoW.

BDSM este un termen folosit în literatura de specialitate care se referă la grupa de practici sexuale, denumite și sadomasochism. BDSM este prescurtarea denumirii din limba engleză „Bondage & Discipline, Dominance & Submission, Sadism & Masochism”, care cuprinde practicile sexuale sadice de dominanță și subordonare, corelate cu extazia sexuală la durere, încătușare, lovire, etc. -  Wikipedia sa traiasca!


MMORPG-ul pare fun daca vorbesti despre el cu alti oameni la o bere departe de calculator. Si nu pare fun ca vrei tu sa il faci sa sune asa. Tu crezi ca e fun pentru ca atunci faci marea greseala : nu iti aduci aminte decat momentele bune cand incerci sa il "vinzi" prietenului tau.

De fapt experienta e cu totul alta. De fapt indiferent de MMORPG trebuie sa urci scara ierarhica pentru ca te joci cu oameni, iar oamenii trebuie sa se ordoneze intre ei, sa isi dovedeasca valoarea si sa accede la un nou nivel pentru ca altfel se plictisesc. Si uite asa cazi din vis in cosmar.

De dragul demonstratiei trebuie sa intorc acronimul si sa incep de la final.

Masochism in putine cuvinte inseamna ca te bucuri de durere in moduri in care nu este considerat cuvios. In alte cuvinte putine te doare dar te intorci la durere pentru ca asta te face sa te simti bine. Bun venit in MMO ! Ce iti place ? PvE sau PvP ? Daca iti place PvE de cate ori ai murit in dungeon/raid si iar ai venit si iar ai venit si iar ai murit si te-ai culcat suparat ca ai murit o seara intreaga fara sa faci nimic si te-ai sculat a doua zi si ai luat-o de la capat ? Si cand ai omorat boss-ul a picat itemul pe care il vroiai ? Nu ? Cand cresteai caracterul de cate ori te aflai de partea gresita a gank-ului ? Si te-ai intors la farm nu ? Si iar te-au gankat ? Si iar te-ai intors ? Iti place PvP-ul ? Ia zi ... la ce rating joci ? Cat ti-a luat sa ajungi acolo ? Da stai asa ... ia zi ... crezi ca mai poti sa urci in rating ?

Sadism in putine cuvinte inseamna ca iti place sa "oferi durere". In acelas mod, putin cuvios, asta te face sa te simti fericit. Si ia zi ... mergi la gank a ? Te duci sa bati din aia cu 10 levele sub tine ? Te face sa te simti bine ? Da sa stai sa ii pandesti la world boss ? Faci si tu un pull ?

Disciplina este o practica un pic deschisa spre interpretare dar in mare se refera la un semntiment de putere la care cineva renunta in favoarea celelaltei persoane. Si ia zi ... esti intr-o guild(a) ? Aveti un sistem prin care se aleg membrii raidului ? Si nu te-au selectat si pe tine pentru dungeon-ul ala unde pica itemele alea bune de care ai nevoie ? Intr-un final mergi si tu la raid ? Bravo! Da ia zi ...aveti un sistem prin care luati iteme in functie de cat participati ? Si inca nu ai luat nimic nu ? Lasa ca daca te tot duci o sa iei si tu ceva... fruntea sus! 

Bondage inseamna sclavie daca traduci cu dictionarul. In BDSM inseamna in mare a lega si asa si sunt marea majoritatea a jucatorilor de MMO-urilor, legati de joc in speranta ca acele momente s-au distrat foarte bine cu jocul se vor repeta chiar in acea zi...




Paradoxal singura cale de a profita la maxim de tot ce iti poate oferi jocul fara sa te frustrezi este sa nu te intereseze deloc ce se petrece acolo.

Leave a Reply

Un produs Blogger.